21/03/2015

Магическият Хороскоп

ЮЛИ
(период в реално време - 22.03 - 10.04)

Рак
Честито на рождениците този месец, Луната както винаги свети ярко за вашият знак, добра комбинация особено за върколаците от тази зодия. За родените в началото на месеца трябва да бъдат особено внимателни в работата си, особено ако е свързана с представители на други магически раси… пазете се от гноми скрити в чайника ви. Като цяло месеца е добър за вас, с изключение на 30 и 8 когато има огромна опасност да пресечете неправилно и да забравите на къде отивате…

Лъв
Представителите на този знак както винаги са във вихъра на своята енергия, това ги прави особено предпочитана жертва на дименторите, избягвайте Азкабан по възможност. Хелиос както винаги дарява вашият знак с огъня на живота, но нека не забравяме че там където гори често има и дим, а дима не винаги е това което си мислите. Пазете се от нагли духове, които имат желание да се стоплят от огъня във вашето сърце. Лъвове, живота ви е интересен, не е нужно винаги да яздите дракони, за да си го правите по интересни. Пазете се на 27-ми.

Дева
Вие лоши деви такива, не ви ли е срам когато целият свят е щастлив и усмихнат вие да се мръщите в тези топли и прекрасни летни месеци? Така д,е не всеки път може да сте на върха на вълната и да привличате погледите към себе си, не е случайно че повечето еднорози са деви… но, девичето не винаги е интересно. Обичайте себе си, ценете се… и по-възможност на 14 си седете вкъщи и не се влюбвайте в трола който се навърта край вас… Чу ли това Хароуд? Никакъв шанс за теб тоя месец!

Везни
Смешно е, че звездите са решили този месец да ви раздрусат здраво везни… Предстои ви пътуване, любов, битка… може би дори нещо неочаквано, което да промени живота ви завинаги. Магическите пирамиди са интересно място по това време на годината, особено ако си нямате друга работа, но пък винаги може да обиколите малко из прекрасната ни страна. Пазете се от сукубоси… но се оглеждайте за скрити леприкони в тоалетното ви казанче.

Скорпион
Живота и този месец е скучен за вас, но какво очаквате след като дълго време звездите не са били подредени така че Марс да господства над нощното небе, но не се бойте това няма да продължи дълго така, много скоро всичко ще се обърне, особено на 13ти когато звездите ще ви дарят с уникалната възможност да объркате сутрешното си магипортиране и да се окажете в някое интересно място с голи магьосници от противоположният пол. Късметлии…

Стрелец
Мразя ви… аз както и доста други знаци… Сериозно какъв ви е проблема!? Както и да е интересното при вас е това че както винаги няма да ви се случи нищо гадно, макар че молех често звездите именно за това. Напротив, очертава се доста добър месец за вас, нова любов или работа… и никакви погребения. Мамка ви! Както и да е… Очаква ви сигурна печалба от неизвестен източник, кой знае може би ще намерите портфейла на някой злопаметен таласъм.

Козирог
Виждали ли сте се скоро в огледалото? Следващият месец е перфектен за отслабване според звездите, може да опитате новите продукти с магически тлъстопииещи пиявици на доктор Драконокос от магазинчето му на Мракон-али. Като цяло здравето ви ще пращи, а любовният живот куца… може би е така, заради това че често сте с рога напред, а когато не сте еднорог на това не се гледа с добро око, за това подковете нрава си и намерете някой, с когото да направите жребчета!

Водолей
Сериозно вас някой разбира ли ви? Навън е толкова хубаво, а вас ви мързи така все едно сте буца камък… излезте и бъдете прекрасни, макар че няма да ви се получи, то кога ви се е получавало, но пък имате шанс да намерите някой също толкова луд като вас, с когото да нанесете погром над целият останал зодиак. Така де, в това поне ви бива. Пазете се от проклятия около 20-ти и най-вече от вода.

Риби
Скука… нищо ново при вас. Пазете се, през изминалата зима сте спечелили много врагове с характерната ви апатичност и престорена хрисимост. Живота ви винаги изглежда много тих и спокоен отстрани и хората ви мислят за такива, но всъщност това че сте опасни и коварни  пролича твърде много напоследък… в резултат на това се оглеждайте за пръчки дебнещи ви зад ъглите на улиците… Ако оцелеете ви очаква интересна година.

Овен
Решени сте тази година да наблегнете на професионалното си развитие, но не бързайте, лято е, първо починете малко. Доста хора са влюбени във вас, за това се оглеждате но не само в огледалото. Препоръчвам ви да отидете в чужбина и да се повеселите… всичко ви е на един летекод разстояние. Отпуснете се… сега му е времето да живеете… опитайте от всичко дори и от устните на самодивите.

Телец
Страх ли ви е? Така и трябва! Според звездите повечето от знака са изложени на непосредствена опасност… изненадващо е как успявате все да се набутате между шамарите на по-влиятелни и силни магьосници от вас… но, какво се изненадвам повечето телци сте Хафълпавци… а всички ви познаваме… тъ…. Така де, упорити и тъ… същите де… а и чувството ви за справедливост е опасно за здравето ви! Пазете се…

Близнаци

Чудите се защо сте последни нали? Моля ви не ми пращайте урочасани писма в редакцията, но и не бихте нали? Близнаци за вас се падна най-хубавата магия от всички този месец… Любовта… влюбени сте и сте на пътя на генерални промени в живота ви. Светваме ви да посетите фотограф тези дни в случай че умрете внезапно стъпкани от великан на 18ти, да имат приятелите в с какво да си ви спомнят. Чудесно време за връзки, деца, ново жилище, сватби, погребения… и нов живот.

За вас звездите разгада Звезда Тайникова

No comments: