17/05/2015

Маги-Хороскопът

ДЕКЕМВРИ
(период в реално време 18.05 - 24.05


Овен

                В навечерието на светлите празници и началото на студените зимни вечери, пригответе дебели завивки и силни напитки защото ви предстои преоткриване на семейните отношения. Не само ще желаете да прекратите живота на вашите близки бавно и болезнено след като за сетен път ви попитат дали смятате да се превърнете в котешката дама от края на квартала, но най-вероятно ще научите че в комина ви вместо Свети Ник живее Богърт.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Магьосническо огнено бренди или тинктура от валериан.

Телец

                Телци, бъдете спокойни и тази коледа няма да получите това което искате, но и вие както винаги искате повече от колкото може да получите, така де… не всеки ден може да попаднеш на магически артефакт, който да изпълнява желанията ви безусловно… затова стига живяхте в приказките, купете си летящо килимче и се насладете на тиха обиколка над нощен Лондон, а сетне се почерпете в Тролския бар в компанията на магьосници и таласъми.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Магически дневник или Магически Портрет.

Близнаци

                Да, КОЛЕДА Е! Кога стана Коледа!? Именно! Толкова сте завеяни, че дори не сте сигурни какво се случва вече около вас, стегнете се! За хора като вас спасението е само едно, влюбете се! Не във вас самите, ако е възможно. Би било хубаво да закупите някакъв вид магически домашен любимец, за да разберете какво да имате задължения. Избягвайте да летите този месец на метли, има опасност да паднете от много високо.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Низъл или Магически часовник с календар.

Рак

                Както винаги бяхте послушни и тази година, какво ви донесе това? Може би това е накарало звездите да ви донесат ужасно много късмет по-празниците. Целият месец ще е ви преследва умопомрачителен късмет, което моментално ще накара десетки ваши приятели да се сетят за вас, както и да е съвета ми е да не се отпускате и да не разчитате на късмета си прекалено много, особено след като разберете че смъртта ви дебне около нова година.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Четка за зъби, Пукната чашка и Свещник.

Лъв 

                Като цяло зимата и коледа, не са вашите любими дни, но Лъвове все пак и за вас звездите се грижат. Около празниците огледайте основите на къщата си има огромна възможност да намерите драконово яйце, нали винаги сте мечтали за такова? Очаква ви интересна нова година, на прага сте на поредния цикъл на Феникса… ах, какви сте ми сладички. Опасно е да излизате на 20 когато е пълнолунието.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Красива кама или Сребърни цветя.

Дева

                Правите си равносметка за тази  година и се чудите дали сте се справили така както искахте!? Защо дори се опитвате да предугадите защо съдбата е направила това или онова!? Не са ли ви казвали да не вярвате в такива работи като хороскопи или предсказания? Именно заради това когато на 25 ви кажат че е КОЛЕДА, си спомнете, че ви предупреждавам от сега че ще страдате… Хайда пък да видим кой, кого…
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Гривна или Магическа метла.

Везни
Толкова сте заети с наближаването на празника, че почти забравихте да се отпуснете и празнувате и вие самите. Замислете се за новогодишната трапеза дали да не наемете домашно духче помощник. Превърнете водата във вино, зачервете бузи, пейте коледни песни и се насладете на роднините си, някой от тях няма да преживеят следващата година, затова гледайте да не се карате.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Обща семейна снимка или Безоар.

Скорпион

                Избухливи сте и се чудите какво ви става и защо сте толкова нервни, спокойно причината си е само у вас самите. Недоволни сте защото колкото и да се стареете не получавате вниманието което искате на работа или у дома. Така е защото ако не сте забелязали е Коледа, света не се върти около вас, а около Близнака, за вас остава само да се надявате че когато кацнете с новият си Пегас пред работа най-сетне колегите ви ще пукнат от завист.

ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Шоколад или Торта – Защото кое не е по-добре със шоколад или торта?

Стрелец
Този месец много стрелци ще преминат към тъмната страна на магията след като започнат да разсъждават над термити като „Добро или Зло“, лошото е това че тези мисли почти винаги водят към краткият и бърз път за Азкабан. Но както казват приятелите Диментори: Заповядайте в Азкабан, ние имаме бисквитки. Избягвайте да се напрягате, не изпадайте в депресии, насладете се. Коледа е… подарък има и за вас.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Интересна книга или пътешествие в чужбина.

Козирог 
                Този месец мили мой козлета, трябва да си припомните урока че не всичко става лесно и не за всичко са необходими просто две ръце… потърсете приятелите си, ще имате нужда от тях за почти всичко след като започнете да се затруднявате да свършите планираните за празника неща. Ако е реванш това, то поне знайте че именно вие ще изкарате най-приятната Коледа от всички, заобиколени от приятели и магия… Защо примерно така както сте събрани на една маса не минете и през Св. Мъго за да дарите коледна магия на страдащите магове?
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Топли мантии, жилетки и други дебели дрехи или Детска рисунка направена с истинска любов.

Водолей 
                Депресия ли? Тъга ли? Трудности ли? Моля ви се… не и за Водолея, той е в силата си! Коледните празници… веселие, интриги, алкохол… какво му трябва повече на един човек от купчина пияни представители на зодиака, с които да си играе… Опасно е обаче да си играеш с хора които имат магически пръчки… за това когато отваряте подаръците си, пазете се да не би вътре в кутията да има нещо повече от дар… не може и да си представите на какво са способни аврорските съпруги.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Обувки или Спално Бельо.

Риби 
                Затворени и депресирани, мислещи че сте направили някаква грешка на работа вие не просто сте не сте забравили празника, а напротив решили сте да се депресирате именно повече заради него, за това когато вашите приятели ли се съберат под прозореца ви да пеят коледни песни и спрете да плачете в леглото си би било хубаво да има с какво да ги почерпите. И да, имате и приятели… престанете да сте такива… защото в живота освен коледа има и Никулден и тогава се папкат рибики…. „Сссссладка Рибка…. Вкусссссс на Рибка…. Безценното ми…“ – от неизвестен герой, от неизвестна книга. Усмихнете се, Феникс ще реши да заживее с вас, или пък Лъв.
ПОДХОДЯЩИ КОЛЕДНИ ПОДАРЪЦИ: Всичко красиво… от онези толкова сладки и красиви работи че чак ти се повдига… ох, ама че сте риби… 

No comments: