04/03/2013

Тържествена Клетва "Пророчески Вести"

Драги читатели...
(всички сегашни, тълпите бъдещи),


Признаваме си съвсем открито, че поради извинителни причини (от рода на набези на великански мързел и опасно избухване на липса на време) досега "Пророчески Вести" премина през повече трансформации, отколкото броеве, и някак си си забрави по пътя "Пророчески"-то. Вместо това започна притеснително да клони към "Случи се оня ден Вести" и дори стигна "Това Го Знам От Години Вести". 

Е, това положение няма да го бъде още дълго.

Ние, редакторите, Тържествено се Заклеваме пред олтара на Светата Клавиатура, че оттук нататък обещанието на вестника да разследва най-важното, да го покрива и обяснява и да го публикува съвсем навреме ще. бъде. спазвано. И също така с фанфари и барабани казваме, че "най-важното" наистина ще бъде то - онези новини, които засягат всички ни - за събития, които влияят на животите и работата ни, на спокойствието на децата ни... и всичко останало, което има значение. И накрая, тайничко, задкулисно и шепнешком добавяме, че освен другото ще слушаме вас, читателите... и ще ви казваме и по някое забавно, хубаво нещичко, за да разведрим деня ви. 
И съвсем в края вече обещаваме, че повече такива тържествени обещания няма да пишем, за да си заемаме страниците и да ви вземаме от времето.


Всичко това ще можете да намерите точно тук, в този блог.

И така... "Пророчески Вести" отново  ще бъде вестникът, на който можете да разчитате.

Надявам се да се убедите сами, че ще спазим обещанията си. И също така... 


Приятно четене!



От редакторите на "Пророчески Вести"

No comments: