26/04/2013

Любов по време на Война

Ексклузивно с Крийп Куотър
"Приземих се."

Срещаме с Крийп Куотър не другаде, а в светлия апартамент, в който живее заедно с професор Седрик Финли. Кани на чай и препечени филийки с топено сирено, с което съвсем ни омайва главата, понеже не очакваш Министъра на Магията да те покани у дома си и лично да ти направи чай, но ето че се оказва... че нищо не знаем за нея, освен лицето обрамчено в червени букли, което говори за сериозни неща, някак си така контрастиращи на цялата ѝ куидична кариера. Когато преди няколко седмици професорът по Вълшебство в училището за магия и вълшебства „Хогуортс“ Седрик Финли хвърли бомбата, че живеят заедно и че двамата ще имат близнаци, никой от екипа ни не предполагаше, че е истина, докато не се свързахме с нея и... и тя потвърди! По-ясното потвърждение в момента е доста закръгленото коремче, очертано под ленената риза и лицето ѝ, сияещо дори повече, от деня, в който пое властта. И как да не...

Благодаря за покана, бях силно и безумно приятно изненада.
Благодарете на Оскар и манията му да не излизам навън и да не се натоварвам /смее се/... сякаш ще се счупя. Мъжете си умират да са закрилници, казвам Ви!

Едва ли стресът от Министерството е полезен все пак...
Няма стрес, когато си обичаш работата и знаеш как да я вършиш.

При това положение нека първо отхвърлим работната част, преди да се върнем на близнаците /усмихва се/. Какво се случва след публичното Ви приканване на последователите на Лоугън да се предадат?
Факт беше, че сама водех пресираната акция срещу тях, с помощта на няколко... няма да ги нарека служители, защото не са просто това... приятели, на които мога да се доверя не само с живота си, но и с този на бъдещите си деца, а и със съдбата на държавата един вид.. По това време вече знаех, че съм бременна и че това не може да продължи вечно. Смятам, че много шахматистки изиграх спешната прес-конференция, с която пожънахме много добри резултати. Не казвам, че опасността е отминала напълно, но нещата са много по-ведри, отколкото изглеждаха преди.

Преди?
Опасенията, че дясната ръка на Лоугън, Самюел Фиър прави опити да продължи делото му бяха прекалено големи. Отделни личности не биха били голяма заплаха, но... е всички видяхме до къде почти достигнаха нещата, когато някой ръководи същите тези хора хладнокръвно.

Знае ли се къде е Фиър в момента?
Нямаме сигурни данни. Склонни сме да вярваме, че онези, които заловихме или сами се предадоха са с нарушени спомени и реално нямат никаква информация за местоположението му. Мога да Ви уверя обаче, че правим всичко възможно за залавянето му, в момента разучаваме няколко следи.

Предполагам Ви е трудно да ръководите всичко от тук.
Казвате го, защото не познавате Ан Харъл лично. /огромна усмивка/ Тя е много добра Крийп Куотър, когато се налага. А и Министерството може да бъде ръководено от всяко място, все пак средства за бърза и спешна комуникация – бол! Тук или там, успявам да свърша същата работа с тази разлика, че Оскар е спокоен, а на мен не ми пламва главата.

Тоест от тук става по-лесно?
У дома си е най-хубаво. /усмихва се/

Знаем, че сте се запознали със Седрик по време на революционното Ви движение през...
Може ли да подпиша документите за най-великия любовен роман от сега? /смее се/ Преди да довършите въпроса си, да беше Любов по време на война. Все още е любов, но без войната, изключвайки онази за имената на хлапетата. Но да, жена среща мъж, падат бомби, избухва любов, общо взето това е.

„Общо взето това е“? Не можете да си представите колко сови получихме след интервюто с професор Финли!
Гневни девойки, които се възмущават, че вещицата с червените рошави коси го е отвлякла и му е направила деца, предполагам? /смее се/

Съвсем не.
Може ли да прочета някои?

Повечето са адресирани директно до Вас, но хората не знаят къде да ги изпратят, тъй че да. Ще Ви ги предоставим.
Напомнете ми да Ви изтрия паметта що се отнася до адреса ни! /смее се/

Представяхте ли си, че нещата ще се развият така?
Как? Че ще спра движението на Лоугън, ще открия любовта на живота си, ще стана Министър и ще разбера, че ще имаме близнаци в рамките на няколко си месеца? И в най-смелите ми фантазии, потопени в тройно-дестилирано прасковено бренди не са ми се случвали подобни неща. Преди година, бъдещото ми изглеждаше като безкрайно годене на златни сничове.

А как е да го изживеете?
Неземно. През повечето време не мога да дишам. Приземих се.

за "Пророчески Вести" - Джорджи Р. Бинг 

No comments: