14/08/2014

Черен магьосник с маска на Приятел!

Натаниел Крейд е Феликс Парфит цяла година!

Ще си позволим за начало да цитираме директно изявлението на Министър Куотър-Финли:

"Натаниел Крейд е човека, заемал мястото на директора на Хогуортс, Феликс Парфит през цялата изминала учебна година. Все още водим разследване, за да установим причините, поради които Натаниел е изграл такава роля за толкова дълъг период от време. Трябва да подчертаем, че това не е невинна игра, нито единичен случай, още по-малко контролиран такъв. Смятаме, че зад цялата фасада се крие нещо по-сериозно, но нямаме твърда следа, по която да тръгнем. Мистър Крейд вероятно ви е известен от нападението над Хогуортс от преди няколко години, по времето, в което Дона Медеор все още бе директор на училището. Възможно е, събитията от изминалите месеци да са свързани с предишния случай.
Щастлива съм да ви съобщя, че всички учители, които липсваха през изминалата година, бяха открити и в момента се възстановяват във Свети Мънго. Всички са стабилни и скоро ще бъдат изписани.
Благодаря за вниманието."

За нещастие, Министър Куотър-Финли не прие никакви въпроси след това обявление в Атриума в Министерството, нито получихме такива от по-близките ѝ приятели и служители.
Дали ни казват всичко или...?

No comments: