10/05/2015

Маги-Хороскопът

НОЕМВРИ
(период в реално време - 11.05 - 17.05)


Овен 
Макар както винаги да не ви липсва решителност, през месеца ще ви се наложи да се замислите много преди да пресечете пътя на къде, къде по-големи от вас, не е приятно да бъдеш настъпен от великан или пък не дай си боже да се събудиш до дракон след продължителен запой някъде… ако ви се случи последното, уверете се че сте сигурен за името и преди да я събудите. Късмета ще ви се усмихне на 13 когато неочаквано ще разберете че вече сте сам. 

Телец 
Уморени сте, но така е като винаги сте толкова упорито и тъпо инатливи, защо ви трябваше да се занимавате с толкова много неща на веднъж? Препоръчваме ви да си намерите домашен дух който да ви замести с част от ангажиментите, съдбата ви се усмихва, усмихнете и се и вие, използвайте новите продукти за орална хигиена на г-Н Льо Квак, усмивката ви ще бъде толкова ослепителна че ще престанете да се притеснявате от тъмните сили. На 18 е вероятно да умрете, за това препоръчвам да си останете в леглото, по възможност не сами. 

Близнаци 
Седнете си на дупето, престанете да се цупите и разберете че света не се върти около вас! Кого заблуждавам!? Ясно е че и този месец ще направите купища глупости които ще ви забавляват до – СМЪРТ – най-вероятно породена от някоя разгневена тълпа и, или лъва който сте решили да ритнете, за да видите просто ей така какво ще стане. 18 и 13 са решителни за бъдещето ви, но вие както винаги ще решите че с главата напред е най-добре. Абе, просто близнаци… 

Рак 
Мили раци, кога най-сетне ще разберете това че да сте толкова добри и спокойни обикновено е във ваша вреда!? Според мен никога, но какво да се прави не можеш да спориш със звездите, не е като да не съм го правила. Непоправими добряци сте. Пазете се от зли сили които този пред коледен месец ще са доста активни, в крайна сметка ще е неприятно да узнаете че раците не зимуват… Препоръчвам ви да си купите нови дрехи, ще имате нужда от тях след неколкократните ви опити да извършите сложни огнени магии… 

Лъв 
Кисело ви е и ви е уморено, но самите вие знаете че това са само част от огромните неща които стават във вашата глава, чудно ви е какво се е случило в живота ви тези месеци и с огромна изненада осъзнавате че може би сте изпуснали контрола, но пък сте доволни до някъде от резултата. Очаквайте следващият ви месец да е много по-добър от този, луната е в подходяща позиция за диета, както и за убийство, което никой да не разкрие… Моля ви, оставете го жив… 

Дева 
Хитростта и този месец подхожда на вас, мили деви, които странно защо сте решили че именно сега е времето да изкарате пари и може би ще са ви нужни след като се очаква да се преместите на друго място където да започнете най-сетне идеалният си живот, но не бързайте да се радвате. Дните около 14 ще са особено интересни за вас, защото звездите предвиждат не само промяна, но и неочаквана любов, затова си приготвяйте храната сами, не искате да погълнете някоя смахната любовна отвара, нали!? 

Везни 
Тежък и лош месец се оказва ноември за вас, непредвидени усложнения ще ви докарат до почти постоянен клиент на Св. Мъго, отделно не се занимавайте и дори не си помисляте да взимате на заем пари от таласъми или други магьосници, няма да може да спазите сроковете и със сигурност не искате да станете жертва на проклятия. Потърсете помощ от приятел или роднина, най-добре от любим човек… в краен случай от призрака на отдавна починалата ви пра-баба Ан-Мари. Около 29 нещата ще започнат видимо да се променят, сигурен признак че халюцинирате, дръжте безоар на около. 

Скорпион 
Може би единственият късметлийски знак този месец ще сте вие скорпиони, няма да ви се случи нищо кой знае какво. Ще устоите на несгодите на другите зодии като истински стоици, ще посрещнете спокойно техните проблеми и няма да помогнете на никой - добра работа, скорпиончета такива… то пък да не би да ви е за пръв път да мислите предимно за себе си!? Да всички ви обичат вас скорпиони, но така и не забелязват че мислите винаги за себе си. Около 30 очаквайте посещение на непозната вещица, която ще носи живото променяща новина за вас. 

Стрелец 
Наумили сте си нещо, решили сте че сте достатъчно самоуверени и способни да се захванете с работа надхвърляща всички ваши предишни изживявания, нека си припомним че живота не е детска приказка и че да яхнеш дракон съвсем не е шега, какво остава да си играем с тъмните сили, които не разбираме? Нека си припомним, че винаги има някой по-можещ от вас и че шах се играе от двама. Бъдете внимателни на 19, защото живота ви ще ви даде уникална възможност, която не е за изпускане. 

Козирог 
Да, месеца и за вас ще е тежък както за телеца, но вие поне няма да сте сами. Голяма част от приятелите ви са решили да изкарат тежкият ноември под вашето разбиращо крило, подгответе големи количества чай и курабийки, залостете вратата като се съберете и се насладете на едни прекрасни тихи вечери на сладки приказки и вълшебства. Има вероятност да се влюбите силно около 21, но премислете добре дали това е човека, за да не ви се налага да се будите до таласъм всяка сутрин. 

Водолей 
Объркани сте и сте наранени, странно ви е и прекалено тихо в живота, препоръчваме ви въобще да не се отчайвате, така де, да не би някой диментор да ви яде от живеца да му се не види! За всеки случай опитайте с един патронус, но ако това не ви помогне, опаковайте бързо багажа и опитайте да се отпуснете в нова среда сред нови хора. Защо не да опитате да поживеете сред духове, винаги са много духовити. На 31 бъдете усмихнати, защото целият ви свят ще се обърне и ще започнете да живеете по-добре. 

Риби 
Как не ви писва да сте толкова спокойни и хрисимички? Ядосайте се поне веднъж в живота ви, месеца ще ви даде много поводи от таласъми в комина, та до ножове в тъмното. Ще загубите много от притежанията ви, а обида или тежко изказване от ваш близък за вас би трябвало да ви нарани безкрайно, но не… вие сте просто риби… Седите си тихичко на пук на света и сте безкрайно добри… Боже колко ме дразни това… но, пък и ви обичаме. На 13 и 15 съдбата ще ви се усмихне и ще излекува всички ваши рани, все пак живеем в един магически свят.

за вас звездите разгада Звезда Тайникова

2 comments:

pketa said...

True love is the only key to be successful relationship and married when my husband left me heartbroken I was so lonely and i was so frustrated confused desperate i do all I can't to have my husband back home with me and the kids nothing work out luckily as i was browsing I saw people sharing a testimony of a great man call or WhatsApp +2348156148821 wuselovespelltemple@gmail.com for the help he did for them. I decided to try i contacted Dr. WUSE he told me never to be worried again that my husband is going to be back with me within 48 hours I never believe to my greatest surprise my husband called me within 48 hours and start begging me for forgiveness for the pain he have cost me with the kids my husband is now back home with me and my family I am forever grateful for your help and saving my marriage sir

pketa said...

Истинската любов е единственият ключ да бъдем успешни и да се оженим, когато съпругът ми ме остави с разбито сърце. Бях толкова самотна и бях толкова разочарована, объркана, отчаяна. за щастие, както аз бях търсят видях хора споделяне на свидетелство за един голям човек повикване или WhatsApp +2348156148821 wuselovespelltemple@gmail.com за помощта, която направи за тях. Реших да опитам да се свържа с д-р WUSE, той ми каза никога повече да не се притеснявам, че съпругът ми ще се върне при мен в рамките на 48 часа. Никога не вярвам на най-голямата ми изненада, че съпругът ми ми се обади в рамките на 48 часа и започна да ме моли за прошка за болката, която ми е струвал с децата, сега съпругът ми е у дома с мен и моето семейство. Вечно съм благодарен за помощта ти и спасяването на брака ми